Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Wonder Woman 1984: Νέα καθυστέρηση, πάει για τα Χριστούγεννα

*
Όπως ανακοινώθηκε, η ταινία Wonder Woman 1984 δεν θα προβληθείς το προγραμματισμένο χρονικό διάστημα, αλλά θα πάει για αργότερα και συγκεκριμένα για τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου 2020 και όχι στις 3 Οκτωβρίου. Η σκηνοθέτης Patti Jenkins ευχαρίστησε τους fans του franchise εκ μέρος της και εκ μέρους της Gal Gadot, χωρίς να σημειώσει κάτι πιο συγκεκριμένο για αυτήν την αλλαγή. Προφανώς και η κατάσταση με τον κορονοϊό που δεν έχει επιτρέψει ακόμη στις κινηματογραφικές αίθουσες να λειτουργήσουν κανονικά, έπαιξε το ρόλο του. Αυτή είναι η τρίτη αλλαγή ημερομηνίας κυκλοφορίας του Wonder Woman 1984 που αναμενόταν αρχικά στις 5 Ιουνίου, πήγε μετά για τις 14 Αυγούστου και κατέληξε στις αρχές Οκτωβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*