Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αβεβαιότητα επικρατεί γύρω από την επόμενη ταινία Tomb Raider, σύμφωνα με την Alicia Vikander

*
Η Alicia Vikander αποκάλυψε ότι επικρατεί αβεβαιότητα γύρω από τη συνέχεια της ταινίας Tomb Raider του 2018, μετά την εξαγορά της MGM από την Amazon. H Vikander είναι η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Lara Croft στην πιο πρόσφατη ταινία του franchise και την παραπάνω δήλωση την έκανε στο πλαίσιο πρόσφατης συνέντευξής της στο Entertainment Weekly.

Όπως φαίνεται, η Vikander περιμένει εκ νέου το πράσινο φως για το sequel. "Πιστεύω ότι η Misha (Green, σεναριογράφος και σκηνοθέτρια του project) και εγώ είμαστε έτοιμες, οπότε για να είμαι ελικρινής, η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια άλλων".


Παρά το ότι η Vikander παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να πει κάτι ιδιαίτερο σχετικά με το τι ετοιμάζει η Green όσον αφορά τις επόμενες περιπέτειες της Lara στη μεγάλη οθόνη, ανυπονεί να παροσυάσει τον κόσμο. .

"Λατρεύω αυτό που [η Green] έχει κάνει με το Lovecraft Country", είπε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*