Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Abigail: Νέα κωμωδία τρόμου με βαμπίρ, όπου τα παιδιά μπορούν να μεταμορφωθούν σε τέρατα (video)

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την ταινία Abigail, δίνοντάς μας μια γεύση από το σενάριο που περιστρέφεται γύρω από τα βαμπίρ. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Απριλίου 2024.

"Τα παιδιά μπορεί να μεταμορφωθούν σε τέρατα. Αφού μια ομάδα επίδοξων εγκληματιών απαγάγει τη 12χρονη μπαλαρίνα, κόρη μιας ισχυρής φιγούρας του υποκόσμου, το μόνο που πρέπει να κάνουν για να συγκεντρώσουν λύτρα 50 εκατομμυρίων δολαρίων είναι να παρακολουθούν το κορίτσι για μια νύχτα. Σε μια απομονωμένη έπαυλη, οι απαγωγείς αρχίζουν να λιγοστεύουν, ένας ένας, και ανακαλύπτουν, με τρομερή φρίκη, ότι είναι κλειδωμένοι μέσα χωρίς κανένα νορμαλ κοριτσάκι".


Πρωταγωνιστούν οι: Melissa Barrera, Dan Stevens, Kathryn Newton, Alisha Weir, William Catlett, Kevin Durand, Angus Cloud και Giancarlo Esposito.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*