Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άδειασαν από περιεχόμενο κανάλια του YouTube που ασχολούνται με το Pokemon anime

*
Η ShoPro, εταιρεία παραγωγής του Pokemon anime υποστηρίζει ότι μια σειρά από κανάλια του YouTube παραβιάζουν τα πνευματικά της δικαιώματα.

Οι συζητήσεις γύρω από το franchise είναι κάτι το σύνηθες και αποτελεί μέρος του Pokemon fandom. Από λογαριασμούς του Twitter που αναλύουν τα νέα στοιχεία της σειράς, μέχρι περιλήψεις για τα επεισόδια του anime, είναι θέματα που απασχολούν συχνά τους fans και πολύ λογικό να συμβαίνει. Ένας τρόπος να μοιραστεί κάποιος τις σκέψεις του είναι μέσω του YouTube. Υπάρχουν ακόμα και δημοφιλείς gamers, όπως ο AustinJohnPlays που παρέχει tips για video games ή κανάλια που αναλύουν την ιστορία των νέων επεισοδίων. Τώρα, κάποιοι από αυτούς τους content creators διαμαρτύρονται ότι η ShoPro, έχει καταθέσει αιτήματα περί παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων ενάντι στα κανάλια τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να "κατέβουν" δεκάδες videos και αναρτήσεις, γεγονός που έχει επιφέρει αναστάτωση στην κοινότητα.


Ένας από αυτούς είναι ο χρήστης του Twitter, Pokeferlax που απλά χρησιμοποιεί στατικές εικόνες, παρόλα αυτά το περιεχόμενο του αφαιρέθηκε από το YouTube.



Ένας άλλος, ο CoreySpikeChase, ζητάει από τη ShoPro να σταματήσει αυτό κάνει, καθώς βλάπτει τους fans και την κοινότητά της.



Σε κάθε περίπτωση το κοινό εκφράζει τη συμπαράστασή του προς τους δημιουργούς και την οργή του απέναντι στη ShoPro. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*