Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άφθονο γέλιο θα προσφέρει η σειρά Tiny Toons Looniversity (trailer)

To Cartoon Network δημοσίευσε ένα trailer για το Tiny Toons Looniversity, το reboot της σειράς Tiny Toon Adventures, που ετοιμάζουν η Amblin Television και η Warner Bros. Animation. Τα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια επικεντρώνονται στην επιστροφή της ομάδας του Acme University, που συνεχίζουν να κυνηγούν τις φιλοδοξίες τους. Η παραγωγή θα κάνει πρεμιέρα το Φθινόπωρο, στο Cartoon Network και στο Max.

Το σενάριο ακολουθεί τις περιπέτειες των Babs, Buster και των υπόλοιπων μελών της παρέας του Acme Looniversity. Στο περίφημο ίδρυμα ανώτερης εκπαίδευσης δημιουργούν μακροχρόνιες φιλίες και τελειοποιούν την τέχνη τους στα cartoon ενώ μελετούν υπό την επίβλεψη των σπουδαιότερων χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων στην ιστορία, των Looney Tunes.


Συμμετέχουν με τη φωνή τους οι Eric Bauza ως Daffy Duck, Jeff Bergman ως Bugs Bunny, Ashleigh Crystal Hairston ως Babs Bunny, Candi Milo ως Granny, Tessa Netting ως Sweetie Bird, Danny Cooksey ως Montana Max και David Errigo Jr. ως Hamton J. Pig.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*