Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αγνοείται ο Drake Bell, πρωταγωνιστής της σειράς Drake & Josh του Nickelodeon- Τελικά εντοπίστηκε ζωντανός (upd)

*
Update 13/04/2023 10:11
O Drake Bell ευτυχώς βρέθηκε σώος όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της Daytona Beach

Original Story
Ο μουσικός και πρωταγωνιστής της σειράς Drake & Josh, Drake Bell αγνοείται, όπως ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στο Facebook το αστυνομικό τμήμα της Daytona Beach. Ο Bell λέγεται ότι εθεάθη για τελευταία φορά σε μια γκρι BMW του 2022 στην περιοχή Mainland High School στις 4/12/2023 λίγο πριν τις 21.00 τοπική ώρα.


Ο Bell είναι ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Drake στη κωμική σειρά του Nickelodeon Drake & Josh, στην οποία πρωταγωνίστησε δίπλα στον Josh Peck και τη Miranda Cosgrove. Η σειρά προβλήθηκε για τέσσερις σεζόν από το 2004 έως το 2007. Πριν από αυτό, πρωταγωνίστησε στο The Amanda Show από το 1999 έως το 2002, όπου υποδύθηκε πολλούς χαρακτήρες.

Το 2021, ο Bell καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκισης με αναστολή και 200 ώρες κοινωφελούς εργασίας για απόπειρα να θέσει σε κίνδυνο τα παιδιά και κατηγορήθηκε για πλημμελήματα όπως η διάδοση υλικού που είναι επιβλαβές για ανηλίκους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*