Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ahsoka: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς του Disney+ (trailer)

Η σειρά Ahsoka, που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Star Wars, θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 23 Αυγούστου 2023. Στον ρόλο της πρωταγωνίστριας η Rosario Dawson.

Τα γεγονότα τοποθετούνται μετά την πτώση της Empire και ακολουθούν τα χνάρια της πρώην Jedi Knight, Ahsoka Tano που διερευνά μια αναδυόμενη απειλή για τον ευάλωτο γαλαξία.


Συμπρωταγωνιστούν οι: Natasha Liu Bordizzo ως Sabine Wren, Mary Elizabeth Winstead ως Hera Syndulla, Eman Esfandi ως Ezra Bridger, Ivanna Sakhno ως Shin Hati, Ray Stevenson ως Baylan Skoll, Wes Chatham, Hayden Christensen ως Anakin Skywalker και Genevieve O’Reilly.

Το σενάριο έχει γράψει ο βετεράνος των Star Wars Dave Filoni, ενώ ο Jon Favreau (The Mandalorian) έχει χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*