Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αιματοβαμμένο το πρώτο trailer της σειράς The Fall of the House of Usher του Mike Flanagan

Το The Fall of the House of Usher είναι η επόμενη σειρά του Mike Flanagan για το Netflix και τώρα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer. Η νέα μίνι σειρά του δημιουργού των The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor και Midnight Mass θα γίνει διαθέσιμη στην υπηρεσία στις 12 Οκτωβρίου 2023.
Η πλοκή της βασίζεται σε ιστορία μικρού μήκους του Edgar Allan Poe, που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1839. Πρωταγωνιστές είναι τα αδέλφια Roderick και Madeline Usher που, έχοντας χτίσει μια αυτοκρατορία πλούτου και δύναμης, βλέπουν τους κληρονόμους της δυναστείας τους να πεθαίνουν στα χέρια μιας μυστηριώδους γυναίκας από το παρελθόν.

Στο καστ υπάρχουν γνώριμα πρόσωπα από τις προαναφερθείσες σειρές του Flanagan. Μεταξύ άλλων, θα εμφανίζονται οι Carla Gugino, Carl Lumbly, Mark Hamill, Michael Trucco, T’Nia Miller, Paola Nuñez, Henry Thomas, Kyleigh Curran, Samantha Sloyan, Rahul Kohli, Kate Siegel, Sauriyan Sapkota, Zach Gilford, Willa Fitzgerald, Katie Parker, Malcolm Goodwin, Crystal Balint, Aya Furukawa, Daniel Jun, Matt Biedel, Ruth Codd, Annabeth Gish, Igby Rigney και Robert Longstreet.


Το The Fall of the House of Usher είναι η τελευταία παραγωγή του Flanagan για το Netflix, καθώς επόμενο project του είναι μια σειρά που θα βασίζεται στα μυθιστορήματα The Dark Tower του Stephen King και που θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime Video. Στο παρελθόν έχει δουλέψει και με άλλα έργα του Αμερικανού συγγραφέα, με την ταινία Gerald’s Game του 2017 (που διατίθεται στο Netflix) και με την ταινία Doctor Sleep του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*