Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αινιγματικό το trailer του Blink Twice που σκηνοθετεί η Zoë Kravitz

H Amazon MGM Studios δημοσίευσε το πρώτο trailer του Blink Twice. Η ταινία, προηγουμένως γνωστη ως Pussy Island, είναι ένα θρίλερ που σκηνοθετεί η Zoë Kravitz, με τους Channing Tatum και Naomi Ackie στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Αυγούστου.

"Όταν ο δισεκατομμυριούχος της τεχνολογίας Slater King (Channing Tatum) συναντά τη σερβιτόρα κοκτέιλ Frida (Naomi Ackie) στο γκαλά του για τη συγκέντρωση κεφαλαίων, πετάνε σπίθες. Την προσκαλεί να πάει μαζί του και τους φίλους του σε ονειρεμένες διακοπές στο ιδιωτικό του νησί. Είναι ένας παράδεισος. Οι άγριες νύχτες συνδυάζονται με ηλιόλουστες μέρες και όλοι περνούν υπέροχα. Κανείς δεν θέλει να τελειώσει αυτό το ταξίδι, αλλά καθώς αρχίζουν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα, η Frida αρχίζει να αμφισβητεί την πραγματικότητά της. Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το μέρος. Θα πρέπει να αποκαλύψει την αλήθεια αν θέλει να βγει ζωντανή από αυτό το πάρτι".


Συμπρωταγωνιστούν οι Christian Slater (Mr. Robot, Very Bad Things), Simon Rex (Red Rocket), Adria Arjona (True Detective), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Haley Joel Osment (The Sixth Sense), Geena Davis (Beetlejuice) και Alia Shawkat (Arrested Development).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*