Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Air: Η νέα ταινία του Ben Affleck που εντυπωσιάζει κριτικούς και κοινό (trailer)

Το νεότερο σκηνοθετικό εγχείρημα του Ben Affleck κρίνεται τόσο επιτυχημένο από τους κριτικούς και από το κοινό, που αγγίζει σχεδόν το απόλυτο σκορ στο Rotten Tomatoes.

Τη στιγμή που γράφεται το παρόν άρθρο, η βαθμολογία της ταινίας Air στην ιστοσελίδα είναι 99%, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του Αμερικανού ηθοποιού και σκηνοθέτη. Για την ιστορία, η βαθμολογία της ταινίας Live by Night του 2016 - η προηγούμενη σκηνοθετική απόπειρα του Affleck – είναι μόλις 34%.

Πρωταγωνιστής του Air είναι ο Sonny Vaccaro, ένας πωλητής sneakers που κατόρθωσε να υπογράψει συμβόλαιο με τον Michael Jordan, ως την πρώτη συνεργασία της καριέρας του. Η ταινία είναι βασίζεται σε πραγματική ιστορία, με πρωταγωνιστές τους Matt Damon, Ben Affleck, Jason Bateman, Marlon Wayans, Chris Messina, Chris Tucker, Viola Davis, Matthew Maher, Julius Tennon, Tom Papa, Joel Gretsch, Gustaf Skarsgård, Barbara Sukowa, Jessica Green και Dan Bucatinsky.

Η επίσημη πρεμιέρα του Air είναι στις 5 Απριλίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*