Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αιχμές για την έκτη ταινία Terminator από τον James Cameron και συζητήσεις για sequel

*
Ο James Cameron αποκάλυψε ότι υπάρχουν συζητήσεις για μια ακόμα ταινία Terminator.

"Αν έκανα άλλη μια ταινία "Terminator" και ίσως προσπαθούσα να λανσάρω ξανά αυτό το franchise, κάτι που είναι υπό συζήτηση, αλλά τίποτα δεν έχει αποφασιστεί, θα την έκανα πολύ περισσότερο σχετική με την τεχνητή νοημοσύνη παρά με κακά ρομπότ που έχουν τρελαθεί". Αυτά δήλωσε ο Cameron στο podcast SmartLess, με οικοδεσπότες τους Jason Bateman, Sean Hayes και Will Arnett.


Το σχόλιο έρχεται λίγες μέρες αφότου ο Cameron μίλησε για το Terminator: Dark Fate, το οποίο ήταν τόσο σημαντική όσο και εμπορική αποτυχία. Η έκτη ταινία του franchise σε σκηνοθεσία Tim Miller, επανέφερε τους αστέρες Arnold Schwarzenegger και Linda Hamilton, αλλά έχασε πάνω από 122,6 εκατομμύρια δολάρια στο box office και ουσιαστικά ακύρωσε τα σχέδια για μελλοντικές ταινίες Terminator.

"Νομίζω ότι η ταινία θα μπορούσε να είχε επιβιώσει έχοντας τη Linda σε αυτήν, νομίζω ότι θα μπορούσε να είχε επιβιώσει έχοντας τον Arnold σε αυτήν, αλλά όταν βάζεις τη Linda και τον Arnold σε αυτήν και μετά, ξέρεις, αυτή είναι 60 ετών, αυτός είναι 70 και κάτι, πολύ γρήγορα καταλαβαίνεις ότι δεν είναι η ταινίας Terminator που θα ήθελες, δεν είναι αυτή που θα ήθελε ο πατέρας σου, αλλά αυτή που θα ήθελε ο παππούς σου", πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

Προς το παρόν το Netflix έτοιμάζει μια σειρά anime βασισμένη στο στο franchise του Terminator.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LIONHEART
    • CAMERON σε αγαπάμε και το ξέρεις αλλα η κατεύθυνση που ορίζεις ειναι τελείως λαθος, ο πατεράς και ο παππούς σε έφεραν εδω και πρεπει να τους τιμήσεις, δινόντας μια οπτική Μακρια απο πολιτικές ατζεντές και woke στοιχεία βάζοντας επιτέλους την μαχη στο μέλλον με κυριο γνώμονα στην καταδιώξη και επιβιώση της ανθρωποτητας και δεν πειράζει με αλλους πρωταγωνιστες αλλα με ιδια προτυπα και στανταρ απο πρωτα εργα και το salvation.Απέναντι ενος πολύ ισχυρότερου εχθρου αλλα με ρωγμες ...Δεν θελω γυναικες να παιρνουν τα ηνία και να ριχνουν μπουνιές και κλωστές σαν να ειναι ο ραμπο αλλα δυναμικές οπως πρεπει να ειναι διπλα στον αντρα και πρωταγωνιστη οχι απο πάνω του καπιλέυοντας τον.....Μακαρι να ξυπνησουν εκει στο Holywood...

      • Nicholas
      • +1000. Τα είπες όλα! Δυστυχώς όμως το σύγχρονο political correctness, είναι οδοστροτήρας και πατάει και λιώνει τα πάντα, ακόμα και τον Termintator. Δεν έχω ελπίδες πως θα αλλάξει αυτό στο άμεσο μέλλον.

*