Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακραίες συνθήκες αντιμετωπίζουν οι παίκτες του reality Squid Game: The Challenge

*
Τα γυρίσματα του Squid Game: The Challenge, του επόμενου reality του Netflix πραγματοποιούνται στη Μ. Βρετανία. Τα πράγματα δεν είναι ρόδινα για τους 456 παίκτες, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι μια σειρά από σκληρές δοκιμασίες, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τη δημοφιλή σειρά. Μάλιστα, ένας από τους συμμετέχοντες αποχώρησε με φορείο, καθώς δεν άντεξε το κρύο.

"Ήταν κάτι σαν εμπόλεμη ζώνη. Όλοι ήρθαν με την προσδοκία ότι θα γίνουν εκατομμυριούχοι, αλλά κατέληξαν να φύγουν κλαίγοντας. Οι άνθρωποι μεταφέρονταν από τους γιατρούς, αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να πούμε τίποτα. Αν μιλούσες τότε ήσουν εκτός. Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούσαν να κουνήσουν τα πόδια τους γιατί έκανε τόσο πολύ κρύο", δήλωσε ένας παίκτης στη Sun.


"Ακόμα και αν υπέφεραν από υποθερμία, οι υποψήφιοι ήταν πρόθυμοι να μείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο, επειδή διακυβεύονταν πολλά χρήματα. Πάρα πολλοί ήταν αποφασισμένοι να μην κουνηθούν και έμειναν έτσι για πάρα πολύ ώρα. Μπορούσες να ακούσεις κάποιον να φωνάζει τον γιατρό και το προσωπικό έτρεχε. Καταλήξαμε να στεκόμαστε εκεί για 30 λεπτά μεταξύ των λήψεων. Κάποιοι σερνόταν στο τέλος. Ένας μεταφέρθηκε με φορείο".

Ο Brandon Riegg, αντιπρόεδρος του Netflix σημείωσε: "Το Squid Game ξεσήκωσε τον κόσμο με τη συναρπαστική ιστορία και τις εμβληματικές εικόνες του σκηνοθέτη Hwang. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή του καθώς μετατρέπουμε τον φανταστικό κόσμο σε πραγματικότητα σε αυτόν τον τεράστιο διαγωνισμό που είναι και κοινωνικό πείραμα. Οι fans της δραματικής σειράς περιμένουν ένα συναρπαστικό και απρόβλεπτο ταξίδι, καθώς οι 456 διαγωνιζόμενοι θα λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη σειρά διαγωνισμών που έγινε ποτέ, η οποία θα είναι γεμάτη ένταση και ανατροπές και φυσικά με το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο στο τέλος".

Το reality θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*