Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άκρως συγκινητική η εμφάνιση του Michael J. Fox στα βραβεία BAFTA 2024 (video)

*
Αίσθηση, έκπληξη και συγκίνηση προκάλεσε η εμφάνιση του ηθοποιού Michael J. Fox στην τελετή απονομής των βραβείων BAFTA 2024. Ο 62 ετών πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών Back To The Future που ζει με τη νόσο του Πάρκινσον, ανέβηκε στη σκηνή με αναπηρικό καροτσάκι αλλά επέμεινε να σταθεί στο βάθρο για να απονείμει το βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Oppenheimer του Christopher Nolan.

Σημειώνεται ότι το φιλμ του Davis Guggenheim, Still: A Michael J Fox Movie, ήταν υποψήφιο για το βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ, αλλά έχασε από το 20 Days In Mariupol.


Οι παραβρισκόμενοι τον χειροκρότησαν όρθιοι και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συγκινήθηκαν.

Καλωσορίζοντας τον Καναδοαμερικάνο ηθοποιό στο Royal Festival Hall in London, ο παρουσιαστής των BAFTA, David Tennant τον αποκάλεσε έναν πραγματικό θρύλο του σινεμά.

Με τη σειρά του, παρουσιάζοντας τις παραγωγές που ήταν υποψήφιες για το βραβείο καλύτερης ταινίας, ο Fox περιέγραψε το σινεμά ως κάτι μαγικό που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου.

"Πέντε φιλμ είναι υποψήφια σε αυτή την κατηγορία απόψε και όλα έχουν κάτι κοινό. Είναι τα καλύτερα όλων όσων δημιουργούμε".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*