Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άκυρες τελικά οι αναβιώσεις των σειρών True Blood και Six Feet Under στο HBO

*
Ο CEO του HBO Max, Casey Bloys, παραχώρησε συνέντευξη στο Variety, στο πλαίσιο της οποίας έκανε γνωστό πως η επιστροφή των σειρών True Blood και Six Feet Under τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Φήμες για την αναβίωσή τους κυκλοφορούν εδώ και πολλές εβδομάδες, όμως ο Bloys σημειώνει πως η επιστροφή του Six Feet Under δεν είχε καν συζητηθεί μεταξύ των ανθρώπων του HBO. Αντίθετα, το True Blood ήταν όντως στα σκαριά, όμως η ανάπτυξή του δεν πήγε όπως θα ήθελε το HBO και έτσι κατέληξε να ακυρωθεί.

Το True Blood ξεκίνησε το 2008 και ήταν βασισμένο στη σειρά βιβλίων μυστηρίου The Southern Vampire Mysteries της Charlaine Harris. Στη σειρά εμφανίστηκαν οι Anna Paquin, Stephen Moyer, Sam Trammell, Ryan Kwanter, Rutina Wesley, Alexander Skarsgård, Lizzy Caplan και Deborah Ann Woll.

Το Six Feet Under έκανε πρεμιέρα το 2001 και στο καστ του ήταν οι Peter Krause, Michael C. Hall, Frances Conroy, Lauren Ambrose και Freddy Rodriguez.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*