Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε η live-action σειρά Final Fantasy 14

*
To 2019 είχε ανακοινωθεί πως το Final Fantasy 14 θα αποκτούσε την δικιά του σειρά live-action από την Sony Pictures Television, την Square Enix και την Hivemind (The Witcher, Netflix). Δεν γνωρίζαμε πολλά πράγματα για το project παρά μόνο ότι θα είχε την δική του ιστορία και θα βασιζόταν στο κόσμο της Eorzea.

Σχεδόν πέντε χρόνια από την ανακοίνωση του project, ο συνιδρυτής της Hivemind Dinesh Shamdasani αποκάλυψε πως ακυρώθηκε. "Είχαμε ένα καλό σενάριο για το πρώτο επεισόδιο της σειράς αλλά το συμβούλιο δεν το δέχτηκε", αναφέρει ο Shamdasani.


Ένας από τους λόγους που ακυρώθηκε η σειρά έχει να κάνει με το μέγεθος της, το οποίο ήταν αρκετά μεγάλο για να ρισκάρει κάποια εταιρία, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως και ο Covid-19 δεν βοήθησε καθόλου την κατάσταση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*