Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε η σειρά Metropolis που ετοιμαζόταν για το Apple TV+

*
Δυστυχώς, το Apple TV+ δεν θα προβάλει τη σειρά Metropolis που ετοίμαζε ο Sam Esmail. Θα ήταν βασισμένη στην κλασσική ταινία επιστημονικής φαντασίας του Fritz Lang, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλές άλλες παραγωγές.

"Το αυξημένο κόστος και αβεβαιότητα σχετικά με τη συνεχιζόμενη απεργία των σεναριογράφων οδήγησαν σε αυτή τη δύσκολη απόφαση", δήλωσε εκπρόσωπος του studio UCP, που αποτελεί τμήμα της Universal Studio Group.


Το μέλλον της σειράς βρισκόταν σε αδιέξοδο για εβδομάδες, καθώς τα προσχέδια του σεναρίου δεν είχαν ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη της απεργίας των σεναριογράφων στις 2 Μαΐου. Οι αποφάσεις σχετικά με τον προϋπολογισμό και άλλα βασικά στοιχεία για την προετοιμασία της παραγωγής είχαν επίσης ακυρωθεί εκείνη την εποχή. Το αυξανόμενο κόστος δημιουργίας και συντήρησης εκτεταμένων σκηνικών, αλλά και απαιτήσεις για τη δημιουργία των VFX επηρέασαν επίσης την απόφαση ακύρωσης. Αφού αξιολόγησε τα χρήματα που δαπανήθηκαν μέχρι στιγμής και αποτίμησε τους μελλοντικούς οικονομικούς κινδύνους, η UCP επέλεξε να μην προχωρήσει με τη σειρά και ειδοποίησε τους συνεργάτες της στο Apple TV+.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*