Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε η ταινία Star Wars του Kevin Feige

*
Τελικά, η ταινία Star Wars που ετοίμαζε ο Kevin Feige δεν πρόκειται να έρθει ποτέ στις κινηματογραφικές αίθουσες. Όταν το Entertainment Weekly ρώτησε τον επικεφαλής της Marvel σχετικά με το ενδεχόμενο να προχωρήσει η παραγωγή του φιλμ, αυτός απάντησε "Όχι".

Οι σχετικές πληροφορίες είχαν δει το φως της δημοσιότητας το 2019, με τη Disney και Lucasfilm να υποστηρίζεται πως ετοίμαζαν μια νέα εποχή για το Star Wars. Το 2021 ανακοινώθηκε ότι ο σεναριογράφος του Loki, Michael Waldron προσλήφθηκε για να γράψει το σενάριο, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος αργότερα σε συνέντεξη που παραχώρησε στο GQ, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να αποκαλύψει οτιδήποτε άλλο. Δημοσιεύματα ήθελαν τους αδελφούς Russo να έχουν συναντηθεί με τον Feige, προκειμένου να αναλάβουν τη σκηνοθεσία.


Όμως λίγο μετά το Star Wars Celebration, άρχισαν τα ρεπορτάζ σχετικά με την ακύρωση των σχεδίων για την ταινία, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον Feige. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*