Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Alexander: The Making of a God - Νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του μεγάλου ηγέτη (trailer)

Το trailer του Alexander: The Making of a God, μας δίνει μια ιδέα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από την ιστορική σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix. Οι παραγωγοί υπόσχονται να αποκαλύψουν τη σπουδαία ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πιο συγκεκριμένα καλύπτονται τα χρόνια της ανόδου του στον θρόνο της Μακεδονίας και η ακατάπαυστη φιλοδοξία του να κατατροπώσει τον αυτοκράτορα της Περσίας, Δαρείο. Αυτό τον οδήγησε στο να κατακτήσει τον τότε γνωστό κόσμο μέσα σε λιγότερο από έξι χρόνια.

Ο Buck Braithwaite (Fair Play, Masters of the Air) θα υποδυθεί τον Μέγα Αλέξανδρο και ο Mido Hamada (Emerald City, American Sniper) τον Δαρείο.


Το ντοκιμαντέρ είναι χωρισμένο σε έξι επεισόδια που θα κάνουν πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 31 Ιανουαρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*