Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Alien: Romulus - Ένα Xenomorph κλέβει την παράσταση στο άκρως σκοτεινό και απόκοσμο πρώτο trailer της ταινίας του παραγωγού πλέον Ridley Scott

H 20th Century Studios δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για την ταινία Alien: Romulus του σκηνοθέτη Fede Álvarez (Evil Dead). Το φιλμ είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Αυγούστου 2024.

"Καθώς εξερευνούν τα έγκατα ενός εγκαταλειμμένου διαστημικού σταθμού, μια ομάδα νεαρών αποικιστών του διαστήματος έρχονται αντιμέτωποι με την πιο τρομακτική μορφή ζωής στο σύμπαν", αναφέρει η σύνοψη.


Πρωταγωνιστούν οι: Cailee Spaeny (Priscilla), David Jonsson (Agatha Christie’s Murder is Easy), Archie Renaux (Shadow and Bone), Isabela Merced (The Last of Us), Spike Fearn (Aftersun) και Aileen Wu.

Ο Ridley Scott, δημιουργός και σκηνοθέτης των ταινιών Alien και Prometheus βρίσκεται στην ομάδα παραγωγής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*