Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αν περιμένετε το Batman 2, οπλιστείτε με έξτρα υπομονή

*
Το Batman 2 θα καθυστερήσει ένα χρόνο λόγω των απεργιών. Το sequel με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου 2026 αν και αρχικά η ταινία είχε προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2025.

Η Warner Bros. ανακοίνωσε τη μετατόπιση αυτή την Τρίτη, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, αλλά δεν έδωσε εξηγήσεις για τους λόγους.


Η ταινία “The Batman”, σε σκηνοθεσία Matt Reeves, έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2022 και απέφερε περισσότερα από 770 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Εκτός από τον Pattinson ως Batman, στην ταινία πρωταγωνιστούσαν ο Paul Dano ως The Riddler και ο Collin Farell ως Penguin. Η Zoe Kravitz υποδύθηκε την Catwoman, ο Andy Serkis φόρεσε το κοστούμι του Alfred και ο Jeffrey Wright υποδύθηκε τον Commissioner Gordon. Ο Barry Keoghan έπαιξε τον Joker στο τέλος της ταινίας, πιθανώς προετοιμάζοντας έναν μεγαλύτερο ρόλο στη συνέχεια (αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν).

Ενώ οι φίλοι του Σκοτεινού Ιππότη θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα για το “The Batman 2”, η spin-off σειρά “The Penguin” με τον Farrell να επιστρέφει στο ρόλο του κάνει το ντεμπούτο της αργότερα φέτος στο Max. Επιπλέον, το Joker 2 με τον Joaquin Phoenix και τη Lady Gaga αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο (θυμίζουμε ότι το Joker 2 δεν συνδέεται με άλλο πρότζεκτ).

Η παραγωγή του “The Batman 2” γίνεται υπό τη νέα συνδιοίκηση των DC Studios με τους James Gunn και Peter Safran. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*