Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναβάζει το hype το trailer της σειράς Money Heist: Korea - Joint Economic Area του Netflix

Το Netflix δημοσίευσε το πλήρες trailer της σειράς Money Heist: Korea - Joint Economic Area. Πρόκειται για το remake του action-thriller La Casa de Papel και θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 24 Ιουνίου. Τα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, μας προετοιμάζουν για ένα ριφιφί υψηλού ρίσκου, σε μία χώρα χωρίς σύνορα. Αποκαλύπτεται ότι στόχος της σπείρας είναι να αποκτήσουν 4 τρισ. σε ενοποιημένο νόμισμα. Επιπλέον, μα δίνει μια ιδέα για το πως η αστυνομία θα διαχειριστεί την κατάσταση, ειδικά όταν έχει να κάνει με μία διάνοια όπως ο Professor.

Στο Money Heist: Korea - Joint Economic Area πρωταγωνστούν οι Yoo Ji-tae (Oldboy) ως Professor, Kim Yunjin (Lost) στον ρόλο του επικεφαλής της ομάδας διαχείρισης κρίσεων Seon Woojin, Park Hae-soo (Squid Game) ως Berlin, Jun Jong-seo (Burning) ως Tokyo, Lee Won-jong (Dear My Friends) ως Moscow, Kim Ji-hun (Flower of Evil) ως Denver, Jang Yoon-ju (Three Sisters) ως Nairobi, Lee Hyun-woo (Moorim School) ως Rio, Kim Ji-hoon ως Helsinki και Lee Kyu-ho ως Oslo.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*