Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ENTERNITY    
        

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Αναβλήθηκε το λανσάρισμα του HBO Max στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες

Το λανσάρισμα του HBO Max στην Ελλάδα αναβλήθηκε, με τη μητρική εταιρεία, Warner Bros Discovery να δηλώνει ότι έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε μία συνδυασμένη υπηρεσία streaming.

Έχονταν λανσαριστεί ήδη σε 61 περιοχές των Η.Π.Α. και της Ευρώπης, το HBO Max αναμενόταν να γίνει διαθέσιμο σε έξι ακόμα αγορές, που περιλάμβαναν την Ελλάδα, την Ισλανδία, τις χώρες της Βαλτικής και της Τουρκία.


Σε σχετική δήλωση που δημοσιεύει η ιστοσελίδα TVBEurope αναφέρονται τα εξής: "Η Warner Bros Discovery έχει δηλώσει την προσήλωσή της σε μία και μοναδική υπηρεσία streaming, που θα συνδυάζει το HBO Max και το discovery+ και θα εκμεταλλεύεται το εξαιρετικό μας περιεχόμενο".

"Συνεχίζουμε να διαμορφώνουμε τα πλάνα μας για να λανσάρουμε μια υψηλής ποιότητας παγκόσμια υπηρεσία, τόσο στις περιοχές που έχουμε ήδη παρουσία, όσο και σε νέες αγορές".

Η Warner Bros Discovery είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης των Warner Bros και Discovery.

Στην πρόσφατη ενημέρωση των επενδυτών της εταιρείας, ο πρόεδρος και CEO, David Zaslav δήλωσε ότι δεν πρόκειται, προς το παρόν, να υπάρξει επέκταση σε νέες αγορές. Αντ' αυτού οι προσπάθειες θα επικεντρωθούν στην αύξηση του αριθμού των συνδρομητών και στην ενοποίση αυτών των προϊόντων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
    • sdragon
    • Κάνουμε πλάκα τώρα; Ποιο discovery plus; Από την αλλαγή διοίκησης και μετά πάνε κατά διαόλου. Σε μερικά χρόνια βλέπω να πάνε για κανόνι.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!