Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι πρωταγωνιστές του A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight

*
Ανακοινώθηκε το καστ του A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, που είναι το επερχόμενο spin-off του Game of Thrones, καθώς έχουν έγινε η επιλογή των ηθοποιών για τους δύο βασικούς χαρακτήρες της ιστορίας.

Το Variety αναφέρει ότι το δίδυμο των χαρακτήρων της σειράς - ο Ser Duncan the Tall και ο ακόλουθος του, Egg – θα είναι ο Peter Claffey, υποδυόμενος τον Ser Duncan, ενώ ο Dexter Sol Ansell θα υποδυθεί τον Egg.


Ο Claffey έχει πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά Wreck, ενώ έχει εμφανιστεί στις σειρές Harry Wild και Bad Sisters. Από την άλλη πλευρά, ο Ansell εμφανίστηκε σε σειρές όπως Emmerdale και The Midwich Cuckoos καθώς και στην περσινή ταινία The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes.

Το A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight βασίζεται στη νουβέλα του Martin Dunk and Egg. Η ιστορία επικεντρώνεται στον Ser Duncan the Tall (Dunk) και τον Aegon V Targaryen (Egg) και διαδραματίζεται εκατό χρόνια πριν από τα γεγονότα της γνωστής σειράς. Η σειρά αναμένεται να διαρκέσει έξι επεισόδια.

"Ένα αιώνα πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, δύο απίθανοι ήρωες περιπλανήθηκαν στο Westeros . . ένας νεαρός, αφελής αλλά θαρραλέος ιππότης, ο Ser Duncan the Tall, και ο μικροσκοπικός ακόλουθος του, ο Egg». Σε μια εποχή που η οικογένεια των Targaryen κατέχει ακόμα τον Σιδερένιο Θρόνο και η μνήμη του τελευταίου δράκου δεν έχει ακόμα ξεθωριάσει, μεγαλειώδη πεπρωμένα, ισχυροί εχθροί και επικίνδυνα κατορθώματα περιμένουν αυτούς τους απίθανους και μοναδικούς φίλους", αναφέρει η σύνοψη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*