Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η animated ταινία Resident Evil: Death Island (trailer)

To IGN δημοσίευσε ένα trailer για την ταινία Resident Evil: Death Island του Eiichiro Hasumi. Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχεται, ο πράκτορας της D.S.O. Leon S. Kennedy βρίσκεται σε μια αποστολή για να σώσει τον Dr. Antonio Taylor από τα χέρια απαγωγέων, όταν μια μυστηριώδης γυναίκα εμποδίζει την καταδίωξη. Την ίδια στιγμή, ο πράκτορας της B.S.A.A. Chris Redfield ερευνά την εμφάνιση zombies στο San Francisco, όπου δεν είναι δυνατό να εντοπιστεί η αιτία της μόλυνσης. Το μόνο κοινό που έχουν μεταξύ τους τα θύματα είναι το ότι επισκέφτηκαν πρόσφατα το Alcatraz. Ακολουθώντας το στοιχείο αυτό, ο Chris και η ομάδα του σπεύδουν στο νησί, όπου τους περιμένει ο τρόμος.

Το σενάριο έχει γράψει ο Makoto Fukami και η ταινία που θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2023 θεωρείται η συνέχεια του Resident Evil: Vendetta.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*