Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας Werewolf By Night του Disney+ (trailer)

Η Marvel Studios ανακοίνωσε ότι, το Werewolf By Night θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα Disney+ στις 7 Οκτωβρίου 2022. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Halloween special της Marvel, οι Gael García Bernal και Laura Donnelly. Επιπλέον, δημοσιεύτηκε και ένα σύντομο trailer, που αποτελεί μια προσπάθεια μίμησης των παλιών, καλών ταινιών τρόμου.

Το όνομα Werewolf by Night έχει χρησιμοποιηθεί από δύο χαρακτήρες της Marvel. Ο πρώτος δημιουργήθκε από τους Gerry Conway, Mike Ploog, Roy Thomas και Jeanie Thomas και ήταν ο Jack Russell, απόγονος των Lycanthropes- μισοί άνθρωποι, μισοί λύκοι, που μπορούν να μεταμορφώνονται κατά βούληση, ακόμα και όταν δεν υπαρχει πανσέληνος.


Ο δεύτερος ήταν ο Jake Gomez, αυτόχθονας Αμερικάνος, τη φυλή του οποίου είχαν καταραστεί με λυκανθρωπία. Ο χαρακτήρας αυτός είχε δημιουργηθεί από τους Taboo, Benjamin Jackendoff και Scot Eaton.

Σημειώνεται ότι βασικός χαρακτήρας της ταινίας του Disney+ θα είναι ο Jack Russell.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*