Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της τρίτης σεζόν του The Mandalorian

*
Η τρίτη σεζόν της σειράς The Mandalorian απόκτησε ημερομηνία πρεμιέρας. Τα νέα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλονται την 1η Μαρτίου 2023 και θα μπορέσετε να τα παρακολουθήσετε εφόσον έχετε συνδρομή στην υπηρεσία Disney+. Το πιο πρόσφατο trailer προβλήθηκε στο πλαίσιο της D23 Expo και όπως ίσως θυμόσαστε ο Din Djarin επανασυνδέεται με τον Grogu. Επιπλέον, είχαμε πάρει μια πρώτη γεύση από τη σύγκρουση με τη Bo-Katan Kryze, μια πολεμίστρια Mandalorian που στη δεύτερη σεζόν αναζητούσε το Darksaber, έχοντας ως σκοπό να απελευθερώσει το Mandalore και να επαναφέρει την ειρήνη στον πλανήτη.

Ο νέος κύκλος επεισοδίων του The Mandalorian αναμένεται να συνεχίσει την αφήγηση των περιπετειών του Din Djarin (Pablo Pascal), του μοναδικού Mandalorian Mandalorian gunfighter στο άκρο του γαλαξία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*