Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε νέα ταινία The Matrix με σκηνοθέτη τον Drew Goddard

*
Η Warner Bros. Discovery κάνει όπως φαίνεται τη μεγάλη έκπληξη, με μια ακόμα ταινία "The Matrix". Δημοσίευμα του Deadline αναφέρει ότι ο σεναριογράφος του The Martian, Drew Goddard θα γράψει την πλοκή και θα σκηνοθετήσει το φιλμ, με τη Lana Wachowski να έχει τον ρόλο εκτελεστικής παραγωγού. Δεν υπάρχει ούτε τίτλος, ούτε ορίζοντας πρεμιέρας, όπως επίσης ούτε ενημέρωση σχετικά με το αν επιστρέψουν οι πρωταγωνιστές, Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne, Yahya Abdul-Mateen II ή Jessica Henwick.

Σε δήλωσή του, ο Jesse Ehrman της Warner Bros. Motion Pictures είπε ότι ο Goddard εμφανίστηκε με μια φρέσκια ιδέα για το μέλλον του franchise, που θα τιμήσει αυτό που η Lana και η Lilly Wachowski ξεκίνησαν πριν από 25 χρόνια, προσφέροντας μια νέα προοπτική με βάση την αγάπη του για τη σειρά και τους χαρακτήρες.


“Δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι οι ταινίες The Matrix άλλαξαν το σινεμά και τη ζωή μου. Η εξαιρετική τέχνη της Lana και της Lilly με εμπνέει σε καθημερινή βάση και είμαι πολύ ευγνώμων για την ευκαιρία να διηγηθώ ιστορίες στον κόσμο τους", είπε ο Goddard. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*