Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε ο ορίζοντας πρεμιέρας του Daredevil: Born Again στο Disney+

*
H Marvel ανακοίνωσε το πότε περίπου θα πρέπει να περιμένουμε την πρεμιέρα του Daredevil: Born Again στο Disney+. Πιο συγκεκριμένα, η τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Charlie Cox, θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2025.

Ο Charlie Cox υποδύεται για μια ακόμα φορά τον Matt Murdock, ενώ στους γνωστούς τους ρόλους επιστρέφουν επίσης οι: Vincent D’Onofrio ως Wilson Fisk/Kingpin, Elden Henson ως Foggy Nelson, Deborah Ann Woll ως Karen Page, Jon Bernthal ως Frank Castle/ Punisher και Wilson Bethel ως Benjamin Poindexter/ Bullseye. Στο πλευρό τους οι νεοφερμένοι στο franchise, Sandrine Holt, Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Michael Gaston, Nikki M. James, Arty Froushan και Genneya Walton.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*