Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε reboot για τη σειρά Trigun από το Crunchyroll, με πρεμιέρα το 2023

*
Το Crunchyroll ανακοίνωσε μια καινούργια σειρά anime Trigun, ένα reboot της δημοφιλούς σειράς space western manga του Yasuhiro Nightow. Το νέο show θα ονομάζεται Trigun Stampede και θα αποτελεί παραγωγή της Orange (Beastars), η οποία θα επιμεληθεί και του animation.

Η σειρά manga Trigun είναι γραμμένη από τον Nightow και ξεκίνησε να κυκλοφορεί το 1995 με πρωταγωνιστή τον Vash the Stampede, έναν μυστηριώδη πιστολέρο που εξερευνά έναν εξωγήινο πλανήτη. Η πρώτη παραγωγή anime του franchise εμφανίστηκε το 1998, ενώ δύο χρόνια αργότερα παρουσιάστηκε και μέσα από το δίκτυο του Adult Swim.

Το Trigun Stampede αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023, με το Crunchyroll να αναφέρει πως θα περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο καστ, δίχως όμως να δίνει περαιτέρω πληροφορίες. Περισσότερα σχετικά με τη νέα σειρά θα αποκαλυφθούν στις 2 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Anime Expo, όπου θα υπάρχει ένα ειδικό πάνελ για το Trigun Stampede.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*