Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Rick and Morty: The Anime spinoff

*
Το Rick and Morty: The Anime ανακοινώθηκε από την WarnerMedia και η σειρά είναι πλέον σε παραγωγή με στόχο να κυκλοφορήσει στο Adult Swim και μέσω Streaming στο HBO Max.

Το νέο anime spinoff του γνωστού αμερικάνικου καρτούν θα έχει 10 επεισόδια και θα σκηνοθετηθεί από τον Takashi Sano, ο οποίος σκηνοθέτησε και το Tower of God. Ο Sano έχει συνεργαστεί με το Adult Swim στο παρελθόν δημιουργώντας και τα δύο προηγούμενα anime shorts με τίτλους “Rick and Morty vs. Genocider” και Summer Meets God (Rick Meets Evil)”. Το animation για την σειρά θα επιμεληθεί η Telecom Animation Film, η οποία έχει επιμεληθεί και τα δύο προηγούμενα anime shorts αλλά και τα Shenmue the Animation και Tower of God. Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*