Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναμένεται συμφωνία μεταξύ Warner Bros. και Amazon για το σύμπαν της DC

*
Το σύμπαν της DC θα λειτουργεί πλέον ως μια οντότητα που θα ενώνει ταινίες, σειρές και video games. Μετά τον ορισμό των James Gunn και Peter Safran ως co-CEOs των DC Studios, η Warner Bros. φαίνεται να είναι έτοιμη να κλείσει μια συμφωνία με την Amazon. Το deal αυτό θα αφορά απ’ ότι φαίνεται κάποιο animated περιεχόμενο για super heroes. Ο διευθύνων της Warner Bros. TV, Channing Dungey, μίλησε στην ιστοσελίδα Deadline για την συμφωνία με την ανταγωνίστρια εταιρεία για animation που “αφορά περιεχόμενο της DC”.

"Όσον αφορά το animation, συνηθίζαμε να κρατούμε τα πράγματα in-house, αλλά τώρα, το κάνουμε σε διαφορετικές πλατφόρμες. Το HBO Max είναι η πρώτη στάση, αλλά βρισκόμαστε σε διαδικασία να κλείσουμε συμφωνία με την Amazon για να προβάλλουμε περιεχόμενο της DC με animation στην πλατφόρμα της".


Η Warner Bros. είναι ξεκάθαρο πως αναζητά τρόπους να χρηματοποιήσει τα δημοφιλή ΙΡs της, προσφέροντάς τα και έξω από την δική της πλατφόρμα, που είναι το HBO Max. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με το Batman: Caped Crusader, για το οποίο ενδιαφέρθηκαν το Netflix, η Apple, και η Amazon. Η ίδια η εταιρεία, ταυτόχρονα δηλώνει αυτοπεποίθηση για το HBO Max και δεν θέλει να συνδεθούν αυτές οι κινήσεις με κάποιο δυσοίωνο μέλλον για την πλατφόρμα της. Το HBO Max έχει προγραμματιστεί να λανσαριστεί την άνοιξη του 2023, ακολουθώντας την συγχώνευση της HBO proper, HBO και HBO Max με την Warner Bros.

Παρά την συγχώνευση, το HBO θα συνεχίσει να υπάρχει ως brand, ενώ η Warner Bros. θα συνεχίσει να στηρίζει την άλλη streaming πλατφόρμα της, Warner Bros. Discovery. Μένει να κάνουμε υπομονή για να μάθουμε την συνέχεια, καθώς τίποτα από αυτά δεν μας ξεκαθαρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του streaming για το σύμπαν της DC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*