Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν η σειρά The Sandman του Netflix

*
Το Netflix έδωσε το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν της σειράς The Sandman. Η πρεμιέρα της πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο και την πρώτη εβδομάδα κατέγραψε 69,5 εκ ώρες θέασης, που σχεδόν διπλασιάστηκαν την επόμενη με 127,5 εκ. Στα 77,2 εκ. ώρες έπεσε η θεαματικότητα την τρίτη εβδομάδα και στα 53,8 εκ. την τέταρτη.

Το σενάριο ακολουθεί τον Morpheus ή Sandman ή King of Dreams, που είναι ένας από την ομάδα των Endless, προσωποποιήσεις των στοιχείων που κυβερνούν τη ζωή μας. personifications of life-governing concepts. O Morpheus παγιδεύτηκε από έναν μάγο, ο οποίος υποτίθεται ότι ήθελε να συλλάβει τον Θάνατο. Φυλακίστηκε σε ένα κλουβί, γεγονός που έσπειρε τον πανικό στον ανθρώπινο είδος, καθώς οι άνθρωποι έχασαν την ικανότητά τους να ονειρεύονται και μερικοί δεν μπορούν καν να ξυπνήσουν από ελαφρύ ύπνο. Τελικά, ο Morpheus κατορθώνει να αποδράσει, αλλλά είναι αποδυναμωμένος σε μεγάλο βαθμό.


Πρωταγωνιστούν οι Tom Strurridge ως Morpheus, Gwendoline Christie ως Lucifer, Kirby Howell-Baptiste ως Death, Mason Alexander Park ως Desire, Boyd Holbrook ως The Corinthian, Jenna Coleman ως Johanna Constantine και Donna Preston ως Despair.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*