Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν η σειρά Wednesday του Netflix (video)

*
Προφανώς δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η σειρά Wednesday ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν από το Netflix. Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι η παραγωγή θα μετακόμισε στο Amazon Prime Video, όμως αποδείχτηκαν μυθεύματα της φαντασίας. Την πρώτη εβδομάδα προβολής της, το Wednesday κατέγραψε 341 εκ. ώρες προβολής στο Netflix, αριθμός που είναι ρεκόρ για αγγλόγωνη σειρά στην πλατφόρμα και μέσα στις πρώτες τέσσερεις εβδομάδες, οι ώρες αυξήθηκαν σε 1,2 δισ. κάτι που τοποθέτησε τη σειρά στη δεύτερη θέση όλων των εποχών για την κατηγορία που προαναφέρθηκε.

Ο πρώτος κύκλος αποτελείται από οκτώ επεισόδια και πρωταγωνιστεί ή Jenna Ortega, στον ρόλο της Wednesday Addams. Τα γεγονότα επικεντρώνονται στα χρόνια που πέρασε ως φοιτήτρια στη Nevermore Academy, μια εποχή όπου η ίδια προσπαθεί να μάθει να χρησιμοποιεί τις ψυχικές της ιικανότητες για να σταματήσει μια σειρά από δολοφονίες που τρομοκρατούν την πόλη και να λύσει το υπερφυσικό μυστήριο στο οποίο μπλέχτηκε η οικογένειά της 25 χρόνια πριν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*