Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανεώθηκε για δυο ακόμα σεζόν η σειρά Vikings: Valhalla του Netflix

*
Το Netflix ανανέωσε τη σειρά Vikings: Valhalla για δύο ακόμα σεζόν, κάτι που ήταν αναμενόμενο, μετά την επιτυχία που σημειώνει η παραγωγή στη συνδρομητική πλατφόρμα.

Τα γεγονοτα του Vikings: Valhalla διαδραματίζονται περίπου 100 χρόνια μετά από εκείνα της σειράς Vikings του History Channel. Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από τις μάχες των Vikings στην Αγγλία, σχετικά με τις χριστιανικές και παγανιστικές δοξασίες. Στο επίκεντρο των συμβάντων βρίσκονται ο θρυλικός Viking Leif Eriksson, η αδελφή του Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson), και ο πρίγκιπας Harald Sigurdsson (Leo Suter), που θα επανέλθουν στις επερχόμενες σεζόν.


Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας προβολής του, ο πρώτος κύκλος επεισοδίων κατεγραψε 113,38 εκ. ώρες προβολής. Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν έχουν ολοκληρωθεί και η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί εντός του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*