Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν η σειρά Love, Death, and Robots του Netflix

*
Το Netflix ανανέωσε για τέταρτη σεζόν τη σειρά "Love, Death, and Robots". Η τρίτη σεζόν έκανε πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 20 Μαΐου 2022, ενώ το 2019 και του 2021 είχαν γίνει διαθέσιμες η πρώτη και η δεύτερη σεζόν αντίστοιχα. Η παραγωγή έχει κερδίσει 12 Emmy Awards και κάθε επεισόδιο έχει διάρκεια μικρότερη από 22 λεπτά. Κάθε επεισόδιο αφηγείται από μία διαφορετική ιστορία, με διαφορετικό στυλ animation, από διαφορετικές ομάδες ανά τον κόσμο. η θεματολογία καλύπτει ένα μεγάλο εύρος ειδών, όπως κωμωδία, δράμα, τρόμος και πολλά άλλα. Το voice cast είναι επίσης κάθε φορά διαφορετικό και περιλαμβάνει δημοφιλείς ηθοποιούς, όπως οι Joel McHale, Mary Elizabeth Winstead, Topher Grace, John DiMaggio, Elodie Young και Chris Parnell.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*