Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Andor: Αποκαλύφθηκε το πότε θα κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν

*
Καλά νέα για τους fans της σειράς Andor είχε η πρώτη ημέρα του Star Wars Celebration 2023. Ο δημιουργός Tony Gilroy ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου επεισοδίων αναμένεται εντός του 2024 και παρουσίασε ένα νέο teaser trailer, που προς το παρόν δεν έχει δημοσίευτεί.

"Ξεκινήσαμε τα γυρίσματα τον Νοέμβριο. Βρισκόμαστε στα μισά [της παραγωγής]", δήλωσε Tony Gilroy πριν αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν του Andor. "Θα τελειώσουμε τα γυρίσματα τον Αύγουστο, έναν χρόνο επεξεργασία, και θα είμαστε έτοιμοι τον επόμενο Αύγουστο".


Ο Gilroy άφησε υπαινιγμούς για το τέλος της σειράς, λέγοντας πως η ομάδα "γνωρίζει ακριβώς που βαδίζει" και ότι είναι "δημιουργικά οφέλιμο" να ξέρει που κατευθύνεται.

Ο Diego Luna πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Cassian Andor. Τα γεγονότα διαδραματίζονται πέντε χρόνια μετά από αυτά του Rogue One και ακολουθούν τις περιπέτειες του αντάρτη κατασκόπου την εποχή της δημιουργίας της Rebellion.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*