Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Angry Birds: Mystery Island - Αταίριαστη παρέα σε απροσδόκητες περιπέτειες (trailer)

To Prime Video δημοσίευσε το επίσημο trailer της σειρά κινουμένων σχεδίων Angry Birds: Mystery Island. Τα πρώτα οκτώ επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα την Τρίτη 21 Μαΐου 2024 στο Amazon Kids+ και στο Prime Video.

"Όταν τρία έφηβα πουλάκια και ένα γουρουνάκι εγκλωβίζονται σε ένα έρημο νησί, η Mia, ο Buddy, η Rosie and ο Hamylton πρέπει να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και μια σειρά από υπερφυσικά φαινόμενα για να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Κάθε μέρα, η συμμορία καταστρώνει ένα σχέδιο για να φύγει από το νησί, αλλά αυτό ανατρέπεται από απροσδόκητες καταστάσεις. Αντιμετωπίζουν ακραίες καιρικές συνθήκες, δύσκολες περιπέτειες και νεοανακαλυφθέντα πλάσματα στην πορεία, λύνοντας συχνά ένα μυστήριο μόνο για να αποκαλύψουν ένα άλλο. Το νησί δοκιμάζει συνεχώς τη Mia, τον Buddy, τη Rosie και το Hamylton, αλλά μόνο περνώντας αυτές τις δοκιμές και πηγαίνοντας βαθιά στην καρδιά του σκότους μπορούν οι ήρωές μας να βρουν τον δρόμο για να επιστρέψουν στη ζωή που είχαν κάποτε".


Ακούγονται οι ηθοποιοί: Harvey Guillén (What We Do in the Shadows) ως Buddy, Kate Micucci (Scooby-Doo!) ως Mia, Dominic Monaghan (The Lord of the Rings) ως Hamylton και Nasim Pedrad (Saturday Night Live) ως Rosie.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*