Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Animated Super Mario Bros. του 1986 γίνεται πλέον διαθέσιμη σε ανάλυση 4Κ (video)

To Super Mario Bros. animated, παραγωγή του 1986, είναι πλέον διαθέσιμο σε ανάλυση 4Κ. Έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε μέσω YouTube είτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα Internet Archive. Η εικόνα είναι απόλυτα καθαρή, έχουν πραγματοποιηθεί διορθώσεις στα χρώματα και επιπλέον έχουν προστεθεί νέοι υπότιτλοι. Επίσης, επεξεργασία έχει υποστεί και η ηχητικός τομέας και θα μπορέσετε να απολαύσετε τετρακάναλο ήχο Dolby Stereo.

Το Super Mario Bros. - The Great Mission to Rescue Princess Peach είναι μία κωμωδία που δεν ακολουθεί ακριβώς τα χνάρια του Super Mario Bros. Όταν η Princess Peach καταφέρνει να αποδράσει από ένα video game στον κόσμο του Mario, βρίσκεται κυνηγημένη από τον King Koopa (Bowser), που την απαγάγει και την αναγκάζει να επιστρέψει στο Mushroom Kingdom. Ο Mario και Luigi, που την εποχή εκείνη εργάζονται σε ένα παντοπωλείο, πείθονται από έναν χαρακτήρα με το όνομα Dumpling Dog να ταξιδέψουν στο Mushroom Kingdom για να σώσουν την πριγκίπισσα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*