Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανήθικη πρόταση καταγγέλει η ηθοποιός του Stranger Things Grace Van Dien

*
Η Grace Van Dien αλλάζει ρότα στην καριέρα της, αφότου κατήγγειλε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ταινίας. Η 26χρονη ηθοποιός υποδύεται την Chrissy Cunningham στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, Stranger Things, ανακοίνωσε στους θαυμαστές της στο Twitch ότι απέρριψε τέσσερις ταινίες και θα επικεντρωθεί στο streaming μετά από αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία.

"Στα τελευταία projects που εργάστηκα, δεν είχα τις καλύτερες εμπειρίες με κάποιους από εκείνους που έπρεπε να συενργαστώ".


"Σε μια από τις τελευταίες ταινίες που έκανα, ένας από τους παραγωγούς μου ζήτησε...προσέλαβε ένα κορίτσι που κοιμόταν μαζί του και στη συνέχεια της είπε να με ρωτήσει αν ήθελα να κάνω τρίο μαζί τους", υποστηρίζει Van Dien. "Ήταν το αφεντικό μου. Δεν το έκανα και έκλαιγα, ήμουν τόσο αναστατωμένη".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*