Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άνθρωποι εναντίον AI στο trailer της ταινίας The Creator

Η 20th Century Studios δημοσίευσε το trailer της επερχόμενης ταινίας The Creator του σκηνοθέτη Gareth Edwards, όπου πρωταγωνιστεί ο John David Washington. Ο τελευταίος έχει τον ρόλο του Joshua, που έχει αναλάβει την αποστολή να να αιχμαλωτίσει το υπερόπλο των δυνάμεων της τεχνητής νοημοσύνης, ένα νεαρό κορίτσι ρομποτ. Μέσω του απροσδόκητου δεσμού που θα δημιουργηθεί ανάμεσα στον Joshua και στο κορίτσι, θα πάρετε μια γεύση από το πως βλέπει κάθε πλευρά τον πόλεμο.

Στο πλευρό του Washington βρίσκονται οι Gemma Chan (Eternals), Ken Watanabe (Inception), Sturgill Simpson (Dog), Madeleine Yuna Voyles και Allison Janney (I, Tonya).


"Εν μέσω ενός μελλοντικού πολέμου μεταξύ της ανθρώπινης φυλής και των δυνάμεων της τεχνητής νοημοσύνης, ο Joshua (Washington), ένας σκληραγωγημένος πράκτορας των ειδικών δυνάμεων που θρηνεί την εξαφάνιση της συζύγου του (Chan), στρατολογείται για να κυνηγήσει και να σκοτώσει τον Creator, τον άπιαστο αρχιτέκτονας προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης που έχει αναπτύξει ένα μυστηριώδες όπλο με τη δύναμη να τερματίσει τον πόλεμο… και την ίδια την ανθρωπότητα. Ο Joshua και η ομάδα των επίλεκτων πρακτόρων του ταξιδεύουν στις γραμμές του εχθρού, στη σκοτεινή καρδιά του κατεχόμενου από την τεχνητή νοημοσύνη εδάφους… απλά για να ανακαλύψουν ότι το παγκοσμίου φήμης όπλο που έχει λάβει οδηγίες να καταστρέψει είναι μια τεχνητή νοημοσύνη με τη μορφή ενός μικρού παιδιού".

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*