Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αντιμέτωπος με δεινόσαυρους ο Adam Driver στην ταινία 65 (trailer)

H Sony Pictures αποκάλυψε το επίσημο trailer για το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας 65, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Μαρτίου 2023. Στα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, ο Adam Driver είναι ένας πιλότος, το όχημα του οποίου συντρίβεται σε άγνωστο πλανήτη. Σύντομα θα ανακαλύψει ότι ο τόπος κατοικείται από προϊστοτικούς δεινόσαυρους. Από τη μία θα πρέπει να παλέψει για την επιβίωσή τους, από την άλλη πρέπει να προστατεύση τη μοναδική ανθρώπινη ύπαρξη που θα συναντήσει, ένα νεαρό κορίτσι που υποδύεται η Ariana Greenblatt.

Σεναριογράφοι και σκηνοθέτες είναι οι Scott Beck και Bryan Woods, γνωστοί από τη δουλειά τους στο A Quiet Place και στοHaunt. Συμπρωταγτωνιστεί η Chloe Coleman (My Spy).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*