Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απίστευτα τα νούμερα θέασης της σειράς Dahmer του Netflix

*
H σειρά Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story του Netflix ξεπέρασε το 1 δισ. ώρες θέασης. Η παραγωγή των Ryan Murphy και Ian Brennan είναι μόλις η τρίτη σειρά του Netflix που κατορθώνει κάτι τέτοιο, μετά από το Stranger Things 4 και το Squid Game. Μέσα στις πρώτες πέντε ημέρες από την πρεμιέρα της είχε συγκεντρώσει 196,1 εκ. ώρες θέασης και βρέθηκε στο top-10 πολλών χωρών. Ξεπέρασε μάλιστα το Squid Game που είχε 63,1 εκ. ώρες την αντίστοιχη περίοδο που έγινε διαθέσιμο.

Παρά το γεγονός ότι οι αντιδράσεις του κοινού είναι ανάμικτες,το Monster θα συνεχίσει σε στυλ ανθολογίας και θα επικεντρωθεί σε διαφορετικό κατά συρροήν δολοφόνο κάθε σεζόν. Ο παρόν κύκλος αποτελείται από δέκα επεισόδια και η αφήγηση πραγματοποιείται από την σκοπιά των θυμάτων. Στον ρόλο του μανιακού δολοφόνου ο Evan Peters και στο πλευρό του οι Richard Jenkins, Molly Ringwald, Penelope Ann Miller, Michael Learned, Shaun J. Brown, Colin Ford και Niecy Nash.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*