Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από τις ταινίες Scream στη σειρά Twisted Metal TV η Neve Campel

*
H πρωταγωνίστρια των ταινιών Scream, Neve Campbell πρόκειται να έχει ρόλο στη σειρά Twisted Metal TV που θα προβληθεί στο τηλεοπτικό δίκτυο Peacock. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η Campbell που έχει εμφανιστεί και στις πέντε ταινίες Scream και επιπλέον είναι γνωστή από τους ρόλους της στα The Craft, Wild Things και Party of Five, θα υποδυθεί τη Raven στο show της PlayStation Productions. Η Raven, πρωτοεμφανίστηκε στο Twisted Metal Black- το πέμπτο παιχνίδι της σειράς- και είναι ένας σκοτεινός χαρακτήρας που δεν συμβιβάζεται και οδηγεί μια νεκροφόρα που την αποκαλεί Shadow.

Η Campbell προστίθεται σε ένα cast που περιλαμβάνει τους Anthony Mackie (Falcon in the marvel Cinematic Universe), Thomas Haden Church (Sandman in Spider-Man 3) και Stephanie Beatriz (Rosa Diaz in Brooklyn Nine-Nine).


Σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς είναι ο Michael Jonathan Smith (Cobra Kai). Ο πρωταγνιστής John Doe (Anthony Mackie) πάσχει από αμνησία και μιλάει τόσο γρήγορα όσο οδηγεί. Ο Doe πρέπει να διασχίσει έναν μετά-αποκαλυπτικό, ερημωμένο τόπο, για να μεταφέρει προμήθειες σε ένα φυλάκιο. Βοηθός του θα είναι η thief Quiet (Beatriz) με ειδικότητα στην κλοπή αυτοκινήτων και στο κατόπι τους ο εκπρόσωπος του νόμου, Agent Stone (Church).



Εικόνα: VGC 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*