Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απογοήτευση του Ryan Gosling για την απουσία της Robbie και της Gerwing από τις υποψηφιότητες των Όσκαρ

*
Ο Ryan Gosling με γραπτή δήλωση του κατέκρινε την απόφαση της Ακαδημίας να τον προτείνει για Β' Ανδρικό Ρόλο αλλά να προσπεράσει τη συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία Barbie, Margot Robbie, καθώς τη σκηνοθέτη Greta Gerwig.

"Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που είμαι υποψήφιος από τους συναδέλφους μου δίπλα σε τόσους εξαιρετικούς καλλιτέχνες, σε μια χρονιά με τόσες υπέροχες ταινίες», δήλωσε. «Και ποτέ δεν πίστευα ότι θα έλεγα αυτό, αλλά νιώθω απερίγραπτη τιμή και περηφάνια που αφορά την ερμηνεία ενός πλαστικού κούκλου με το όνομα Ken. Ωστόσο, δεν υπάρχει Ken χωρίς την Barbie, και δεν υπάρχει ταινία Barbie χωρίς τη Greta Gerwig και τη Margot Robbie, τα δύο άτομα που έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για αυτήν την ιστορική, παγκοσμίως αναγνωρισμένη ταινία".


Μαζί με την υποψηφιότητα του Gosling, η ταινία έλαβε άλλες επτά υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένης μιας υποψηφιότητας για Καλύτερο Β' Γυναικείο Ρόλο για την ερμηνεία της America Ferrera. Η ταινία είναι επίσης υποψήφια για Καλύτερη Ταινία, Καλύτερο Προσαρμοσμένο Σενάριο, Καλύτερη Σκηνογραφία, και Καλύτερα Κοστούμια, καθώς και δύο υποψηφιότητες για Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι.

Καθώς το Όσκαρ για τη Καλύτερη Ταινία πάει πάντα στους παραγωγούς της ταινίας, η Robbie εξακολουθεί να είναι υποψήφια για Όσκαρ για τον ρόλο της πίσω από τις κάμερες, και η Gerwig εξακολουθεί να είναι υποψήφια για το τη συμμετοχή της στο σενάριο της ταινίας.

"Καμία αναγνώριση δεν θα ήταν δυνατή για κανέναν στην ταινία αυτή χωρίς το ταλέντο, την αποφασιστικότητά και την ευφυία τους. Είμαι το λιγότερο απογοητευμένος που δεν είναι υποψήφιες στις αντίστοιχες κατηγορίες", συνέχισε ο Gosling.

"Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, με τίποτα περισσότερο από ένα ζευγάρι άψυχων, ημίγυμνων, και —ευτυχώς χωρίς καβάλο— κούκλων, μας έκαναν να γελάσουμε, μας ράγισαν τις καρδιές, δοκίμασαν καινοτόμα πράγματα, και έγραψαν ιστορία. Το έργο τους θα έπρεπε να αναγνωριστεί μαζί με τους υπόλοιπους πολύ αξιόλογους υποψηφίους. Ωστόσο, είμαι πολύ χαρούμενος για την America Ferrera και τους άλλους απίστευτους καλλιτέχνες που συνέβαλαν με το ταλέντο τους στη δημιουργία αυτής της πρωτοποριακής ταινίας".

Τα φετινά βραβεία Όσκαρ θα μεταδοθούν στις 10 Μαρτίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*