Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τα αδέρφια Henry και Sam στη σειρά The Last of Us του HBO

*
Ανακοινώθηκαν οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τα αδέρφια Henry και Sam στη σειρά The Last of Us του HBO. Τον Henry θα υποδυθεί ο Lamar Johnson, ενώ τον νεότερο αδερφό του, Sam ο Keivonn Woodard. Το βιογραφικό του Johnson περιλαμβάνει το αστυνομικό δράμα Rookie Blue και το Your Honor με το Bryan Cranston.

Σε αντίθεση με το παιχνίδι ο Joel και η Ellie (Pedro Pascal και Bella Ramsay αντίστοιχα) θα συναντηθούν με τα αδέρφια στην Kansas City αντί για το Pittsburgh. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Sam και Henry κρύβονται από ένα κίνημα επαναστατών που αναζητάει εκδίκηση. Ακόμα, δύο νέοι χαρακτήρες θα εμφανιστούν στο The Last of Us. Ο Graham Greene και Elaine Miles θα υποδύθούν τον Marlon και τη Florence αντίστοιχα, ένα παντρεμένο ζευγάριο που προσπαθεί να επιβιώσει στην ερημιά του μετά- αποκαλυπτικού Wyoming".


Μια ακόμα αλλαγή έχει να κάνει με το Sam που θα είναι κουφός. Πλάνα παρουσιάζουν τον νεαρό ηθοποιό να μιλάει για τα όνειρά του να γίνει ο πρώτος κουφός, μαύρος επαγγελματίας παίκτης του hockey.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*