Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του Lance Reddick

*
Ο Lance Reddick έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά στις 17 Μαρτίου 2023. Ως τώρα τα αίτια του θανάτου του δεν είχαν γίνει γνωστά, όμως νέο ρεπορτάζ του TMZ αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους "χαθηκε" πρόωρα. Ο εκλιπών φέρεται να έπασχε από αθηροσκλήρωση των στεφανιαίων αρτηριών, που είναι η αιτία που προκαλεί την ισχαιμική καρδιοπάθεια.

Ο Reddick εμφανίζεται στην ταινία John Wick 4, όπου και υποδύεται τον Charon. Έγινε επίσης γνωστός από τη συμμετοχή του στο The Wire, ενώ έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και για τους ρόλους του σε σειρές όπως τα Fringe, Bosch, Oz, Law & Order, CSI: Miami, Lost και Resident Evil (Albert Wesker).


O Reddick ήταν γνωστός στον χώρο του gaming από τον ρόλο του Commander Zavala που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Destiny, στο Destiny 2 αλλά και στα expansions του, όπως στο Lightfall.

Επιπλέον, υποδύθηκε τον Sylens στη σειρά Horizon, στον οποίο δάνεισε τη φωνή του και το πρόσωπό του για να γίνει το σχετικό capture.

Επίσης συμμετείχε στα: Quantum Break (Martin Hatch), John Wick Hex (Charon), John Wick Chronicles (Charon) και 50 Cent: Blood on the Sand. Δεν γνωρίζουμε αν είχε ολοκληρώσει το voice acting για τον ρόλο του Hellboy, στο επερχόμενο video game του Mike Mignola, Hellboy: Web of Wyrd

Τέλος, ο εκλιπών υποδύεται τον Δία στην επερχόμενη σειρά του Disney + Percy Jackson and the Olympians.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Με απλά λόγια βουλωμένες αρτηρίες. Αν και δεν ξέρω αν γνώριζε. Το πιο πιθανό είναι όχι διαφορετικά θα είχε κάνει αγωγή. Πολύ κρίμα γιατί δεν ήταν και τόσο μεγάλος ηλικιακά.

*