Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς Ms. Marvel στο Disney+ (trailer)

H Disney δημοσίευσε το πρώτο trailer για τη σειρά Ms. Marvel, όπου πρωταγωνιστεί η Iman Vellani, στον ρόλο της Kamala Kahn. Το επερχόμενο show που διαδραματίζεται στο Marvel Cinematic Universe, θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα Disney+ στις 8 Ιουνίου 2022.

Η Kamala Khan είναι μια 16χρονη Αμερικανίδα με καταγωγή από το Πακιστάν, που ζει στο Jersey City. Καλλιτέχνιδα, gamer και fan των Avengers, κυρίως του Captain Marvel. Η Kamala προσπαθεί να βρει τη θέση της στον κόσμο, μέχρι που αποκτά υπερδυνάμεις, όπως οι ήρωες που θαυμάζει.


Τη σκηνοθεσία της σειράς έχουν αναλάβει οι εκτελεστικοί παραγωγοί Adil El Arbi, Bilall Fallah, Meera Menon και Sharmeen Obaid-Chinoy, σε σενάριο της επίσης εκτελεστικής παραγωγού, Bisha K. Ali.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*