Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε ο ορίζοντας πρεμιέρας της σειράς Pokémon Concierge στο Netflix (trailer)

*
Αποκαλύφθηκε ο ορίζοντας κυκλοφορίας της σειράς stop-motion Pokémon Concierge του Netflix. Είχε ανακοινωθεί στο πλαίσιο του Pokémon Presents τον Φεβρουάριο του 2023 και θα ξεκινήσει να προβάλεται τον προσεχή Δεκέμβριο. Η ανακοίνωση συνοδεύεται από ένα σύντομο teaser, όπου πρωταγωνιστούν ένα Psyduck και ένα Lampent, μαζί με έναν νέο χαρακτήρα, τη Haru, που εργάζεται σε ένα θέρετρο για Pokémon.



Επίσης, υπάρχει ένα ακόμα video, με την ηθοποιό Rena Nōnen (γνωστή ως Non), να παρέχει επιπλέον πληροφορίες για τον ρόλο της ως Haru.

"Ήταν η πρώτη φορά που έγινε καταγραφή της γλώσσας του σώματός μου, παράλληλα με τη φωνή μου", είπε η Non.

"Ακόμα και αν τα πράγματα πάνε στραβά και η Haru αναστατωθεί, τα Pokémon θα βρίσκονται πάντοτε στο πλάι της. Νομίζω πως θα ήταν υπέροχο να έχω μαζί μου Pokémon".

"Είμαι βέβαιη ότι όλοι έχουμε αισθανθεί ότι είμαστε βομβαρδισμένοι, υπό πίεση ή ότι δεν θέλουμε να σηκωθούμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε και απλά να τα παρατήσουμε. Αλλά όταν παρακολουθείτε το Pokémon Concierge, είναι πραγματικά θεραπευτικό και σε κάνει να θέλεις να προσπαθήσεις και να είσαι ο καλύτερος που μπορείς. Μακάρι οι θεατές να δουν το Pokémon Concierge και να νιώσουν ότι μπορούν να συνεχίσουν", συμπλήρωσε η Non.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*