Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε ο ρόλος του Harrison Ford στην ταινία Captain America: New World Order

*
O Kevin Feige αποκάλυψε ότι ο Harrison Ford θα υποδυθεί τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών στο Captain America: New World Order.

"Αυτό είναι σίγουρα κάτι σπουδαίο για τον Thaddeus Ross. Είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στην ταινία. Και με τον Harrison, σκέφτεσαι το Air Force One και σου έρχονται στο μυαλό μερικές από τις αντιπαραθέσεις του με τον πρόεδρο στο Clear and Present Danger. Υπάρχει μια δυναμική μεταξύ του προέδρου Ross και του Sam Wilson. Έχουν μια κοινή ιστορία, αλλά σε αυτή την ταινία, θα δούμε τη δυναμική μεταξύ του Captain America και του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών με έναν τρόπο που είναι απλά απίστευτος".


Ο Ford διαδέχεται τον αείμνηστο William Hurt, ο οποίος υποδύθηκε τον Thaddeus Ross στα: The Incredible Hulk, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame και Black Widow.

Το Captain America: New World Order θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Μαΐου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*