Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το νέο Karate Kid για την ταινία των Jackie Chan και Ralph Macchio

*
Ο κύβος ερρίφθη για το νέο Karate Kid, που θα έρθει στις οθόνες μας τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Sony Pictures επέλεξε τον Ben Wang, γνωστό από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά American Born Chinese του Disney+, για τον κεντρικό χαρακτήρα στο ανανεωμένο franchise με θέμα τη σχέση νεαρών (αλλά και μεγαλύτερων…) με τις πολεμικές τέχνες.


Karate Kid, Ben Wang, American Born Chinese

Η επιλογή έγινε μετά από μια αναζήτηση σε παγκόσμια κλίμακα, με 10.000 αιτήσεις μόνο στις πρώτες 24 ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του στούντιο, ο Wang παρουσίασε μια εξαιρετική οντισιόν που κατέδειξε τη βαθιά του σύνδεση με τον χαρακτήρα. Βοήθησε επίσης το γεγονός ότι γνωρίζει άπταιστα Μανταρινικά και είναι εξαιρετικός σε πολλά είδη πολεμικών τεχνών, συμπεριλαμβανομένου του καράτε, του γουίνγκ τσουν/κουνγκ φου, του γκούμντο, του κέμπο και του ταεκβοντό. Κάποιες από αυτές τις δεξιότητες είχαν ήδη παρουσιαστεί στο American Born Chinese, την όμορφη μεταφορά του εφηβικού graphic novel φαντασίας του Gene Luen Yang, όπου πρωταγωνίστησε επίσης η Michelle Yeoh.

Η νέα ταινία Karate Kid φέρνει τους Jackie Chan και Ralph Macchio πίσω στους εμβληματικούς χαρακτήρες τους από προηγούμενες ταινίες Karate Kid.

Λεπτομέρειες του σεναρίου δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά η νέα ταινία θα μεταφέρει την ιστορία στην Ανατολική Ακτή και θα επικεντρωθεί σε έναν έφηβο από την Κίνα που βρίσκει δύναμη και σκοπό μέσω των πολεμικών τεχνών και ενός αυστηρού, αλλά σοφού δασκάλου (μπορεί και δύο).

Ο Jonathan Entwistle, γνωστός για τα βραβευμένα εφηβικά τηλεοπτικά δράματά του, I’m Not Okay With This και The End of the Fucking World, σκηνοθετεί την ταινία που έχει σενάριο του Rob Lieber, με προηγούμενες δουλειές όπως το Peter Rabbit της Sony και το Alexander and the Terrible, Horrible, No Good Very Bad Day της Disney.

Η Karen Rosenfelt θα είναι η παραγωγός της ταινίας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*